Risico inventarisatie & Advies COVID-19

Met gecertificeerde veiligheidsdeskundigen leveren wij hoogstaande diensten die getoetst zijn aan de richtlijnen COVID-19 van de regering. Je kunt dus met een gerust hart jouw organisatie of bedrijf laten controleren & adviseren door BeCare-BHVsite.nl. Na een controle, goedkeuring en COVID-19 plan op maat kunnen wij jouw organisatie voorzien van een ‘COVID-19 Keurmerk’.

Onze veiligheidsdeskundigen leren het pand en de gebouwgebruikers graag kennen en komen dan ook langs in de organisatie om de risico’s te inventariseren. Wij werken uiteraard volledig COVID-19 proof en bewaken de veiligheid en gezondheid van onze deskundigen en jouw medewerkers.

Waar controleren wij op?

  • Werken op veilige afstand (minimaal 1,5 meter)
  • Maximaal aantal personen in een pand
  • Optimaal benutten van de beschikbare ruimte
  • Begeleiden van gebouwgebruikers
  • Veilige en gezonde werkomgeving
  • Gebruik beschermende materialen

Opstellen van een COVID-19 plan
BeCare-BHVsite.nl helpt je graag met het opstellen van een COVID-19 plan en bijhorende richtlijnen voor de organisatie. We stemmen deze plannen nauw af met de Coördinator COVID-19 binnen uw bedrijf. We kunnen, ook door samenwerking met diverse partners, tevens voor de benodigde materialen zorgen.

Wil je ook een Coördinator COVID-19 binnen jouw organisatie? Check dan onze nieuwste training.

Wil je advies of meer informatie rondom COVID-19, de trainingen of bovenstaande risico inventarisatie? Kom in contact met BeCare-BHVsite.nl en bel naar 0187 – 89 21 77 of mail naar info@bhvsite.nl.nl.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV