Reanimatie

Reanimatie cursus + AED training.

Iedereen kan een hartstilstand oplopen. Op het werk, bij een sportclub of op straat kan het zomaar ineens gebeuren. Per week eist dit ongeveer 450 slachtoffers. Na 6 minuten treedt er blijvend letsel op en een ambulance is meestal niet op tijd. Het slachtoffer is dus afhankelijk van mensen zoals U. Tijdens onze reanimatie cursus leert u snel hoe u moet reageren. U krijgt heldere uitleg over het gebruik van een AED en hoe te reanimeren.

Voor wie is de AED cursus?

De AED cursus is voor iedereen. Het is geen ingewikkelde cursus. Tijdens de AED cursus leert u stap voor stap om te gaan met de AED en de werking ervan. Uw instructeur leert u reanimeren en defibrilleren op een oefenpop met een AED-trainer. De training duurt zo’n 2½ uur. Na afloop weet u hoe een slachtoffer benaderd moet worden en hoe u het bewustzijn en de ademhaling moet beoordelen. Ook leert u hoe u moet reanimeren: dus hartmassage en beademing. En natuurlijk leert u de AED veilig te gebruiken.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV

Laatste nieuws van BHVsite.nl
Dinsdag 24 maart jongstleden hebben wij besloten om (conform het advies van het RIVM) onze cursussen en trainingen vanaf maandag 16 maart tot en met 1 juni niet langer door te laten gaan. BHVsite.NL neemt contact met je op om de cursus te verplaatsen naar een periode na 1 juni 2020. Wij houden je via de webpagina verder op de hoogte.

Het is mogelijk om de cursus kosteloos te verplaatsen en 10% korting op de zomer trainingen BHV.
Iedere deelnemer ontvangt hierbij ook een plezierige attentie voor de zomermaanden.
Volg je een individuele cursus in de periode 15 maart tot en met 1 juni 2020?:
Graag ontvangen wij een voorstel voorzien van meerdere data en locaties naar keuze. Zie en kies bij voorkeur uit de maanden juni, juli of augustus (ook in deze zomermaanden trainen wij gewoon door). Vergeet niet de naam van de cursist en de organisatienaam te vermelden. De mail kan gericht worden aan info@BHVsite.nl