Ontruimingsoefening

Ontruiming oefeningen jaarlijks verplicht.

Om te controleren of uw bedrijfsnoodplan nog actueel is en uw medewerkers goed geïnformeerd zijn met betrekking tot wat zij moeten doen bij een ontruiming van het gebouw, dient jaarlijks een ontruimingstraining te worden gehouden. Waar het om draait bij een ontruimingsoefening is; hoe uw medewerkers te trainen, hoe zij het pand via een korte weg en op en veilige manier volgens het bedrijfsnoodplan van het bedrijf dienen te verlaten, wanneer het ontruimingsalarm in werking is gesteld.

Ontruimen leren in fasen

Door middel van deeloefeningen leert de deelnemer de verschillende fases in een ontruimingsoefening op veilige wijze uit te voeren. Aan de orde komt : alarmering en opkomst (fase1), de verkenning (fase 2) en de ontruiming (fase 3/ fase 4) Na afloop van de ontruimingsoefening wordt met de bedrijfshulpverlening geëvalueerd, waar de eventuele verbeterpunten zaten en hoe deze verbeterd dienen te worden, hiernaast krijgt u ook een verslag voor eventuele audits.

BHVsite.nl Instructeurs,
Uw instructeurs zijn Frits Weder en Wil Mundt. Allen doorgewinterde instructeurs en ontruimingsbegeleiders. Zij hebben ook erg veel ervaring met ontruimen in de zorg en op scholen.

Brandpreventie advies:
Wij geven u ook graag een vrijblijvend op maat advies met betrekking tot uw brandveiligheid en de soort blussers die voor uw bedrijf geschikt zouden zijn. Ook het schrijven van uw BHV plan is bij ons in goede handen, hiervoor hebben ons consultancy afdeling.
Tevens verzorgen wij ook het jaarlijkse onderhoud aan u apparatuur, vraag hier eens om geheel vrijblijvend.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV