Ontruimingsoefening

Ontruiming oefeningen jaarlijks verplicht.

Om te controleren of uw bedrijfsnoodplan nog actueel is en uw medewerkers goed geïnformeerd zijn met betrekking tot wat zij moeten doen bij een ontruiming van het gebouw, dient jaarlijks een ontruimingstraining te worden gehouden. Waar het om draait bij een ontruimingsoefening is; hoe uw medewerkers te trainen, hoe zij het pand via een korte weg en op en veilige manier volgens het bedrijfsnoodplan van het bedrijf dienen te verlaten, wanneer het ontruimingsalarm in werking is gesteld.

Ontruimen leren in fasen

Door middel van deeloefeningen leert de deelnemer de verschillende fases in een ontruimingsoefening op veilige wijze uit te voeren. Aan de orde komt : alarmering en opkomst (fase1), de verkenning (fase 2) en de ontruiming (fase 3/ fase 4) Na afloop van de ontruimingsoefening wordt met de bedrijfshulpverlening geëvalueerd, waar de eventuele verbeterpunten zaten en hoe deze verbeterd dienen te worden, hiernaast krijgt u ook een verslag voor eventuele audits.

BHVsite.nl Instructeurs,
Uw instructeurs zijn Frits Weder en Wil Mundt. Allen doorgewinterde instructeurs en ontruimingsbegeleiders. Zij hebben ook erg veel ervaring met ontruimen in de zorg en op scholen.

Brandpreventie advies:
Wij geven u ook graag een vrijblijvend op maat advies met betrekking tot uw brandveiligheid en de soort blussers die voor uw bedrijf geschikt zouden zijn. Ook het schrijven van uw BHV plan is bij ons in goede handen, hiervoor hebben ons consultancy afdeling.
Tevens verzorgen wij ook het jaarlijkse onderhoud aan u apparatuur, vraag hier eens om geheel vrijblijvend.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV

Laatste nieuws van BHVsite.nl
Dinsdag 24 maart jongstleden hebben wij besloten om (conform het advies van het RIVM) onze cursussen en trainingen vanaf maandag 16 maart tot en met 1 juni niet langer door te laten gaan. BHVsite.NL neemt contact met je op om de cursus te verplaatsen naar een periode na 1 juni 2020. Wij houden je via de webpagina verder op de hoogte.

Het is mogelijk om de cursus kosteloos te verplaatsen en 10% korting op de zomer trainingen BHV.
Iedere deelnemer ontvangt hierbij ook een plezierige attentie voor de zomermaanden.
Volg je een individuele cursus in de periode 15 maart tot en met 1 juni 2020?:
Graag ontvangen wij een voorstel voorzien van meerdere data en locaties naar keuze. Zie en kies bij voorkeur uit de maanden juni, juli of augustus (ook in deze zomermaanden trainen wij gewoon door). Vergeet niet de naam van de cursist en de organisatienaam te vermelden. De mail kan gericht worden aan info@BHVsite.nl