Herhaling BHV

BHV herhaling in 1 dag

De cursus BHV herhaling is bedoeld voor medewerkers die hun BHV diploma moeten verlengen. Een BHV herhalingscursus hoeft u niet veel geld te kosten en uw medewerkers niet veel tijd. Deze BHV cursus is zowel geschikt voor het halen als verlengen van uw BHV diploma. Er is dus weinig onderscheid tussen de cursus BHV Basis en BHV herhaling. Tijdens de BHV Herhaling cursus komen alle nieuwe ontwikkelingen aan bod op gebied van bedrijfshulpverlening. Elk jaar wijzigt de inhoud van de BHV cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De BHV Herhaling cursus wordt door BHVsite.nl in heel Nederland aangeboden.

Doelstelling

U frist uw kennis op over eerste hulp verlenen en hoe te handelen in geval van brand en ontruiming, want als het gaat om BHV dan is het belangrijk om adequaat te kunnen handelen mocht zich een calamiteit voordoen.
En de levensreddende handelingen, zoals reanimatie met AED, infarcten, ziektebeelden, hiernaast doen wij dit altijd met lotus acteur.

Inhoud herhaling BHV

null
Ochtend:
Starten we met 1e hulp
Bestaand uit: Reanimatie & AED training
Behandelen van ziektebeelden
Brandwonden
Breuken
Wondbehandeling en verbandleer

Middag:
Theorie brandbestrijding
Gevaren bij brand
Ontruiming
Praktijkbrand

Als alle competenties volledig zijn behaald ontvangt de cursist een BHV Certificaat
Voor nader info en data kunt u ons een E-mail sturen info@bhvsite.nl

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV

Laatste nieuws van BHVsite.nl
Dinsdag 24 maart jongstleden hebben wij besloten om (conform het advies van het RIVM) onze cursussen en trainingen vanaf maandag 16 maart tot en met 1 juni niet langer door te laten gaan. BHVsite.NL neemt contact met je op om de cursus te verplaatsen naar een periode na 1 juni 2020. Wij houden je via de webpagina verder op de hoogte.

Het is mogelijk om de cursus kosteloos te verplaatsen en 10% korting op de zomer trainingen BHV.
Iedere deelnemer ontvangt hierbij ook een plezierige attentie voor de zomermaanden.
Volg je een individuele cursus in de periode 15 maart tot en met 1 juni 2020?:
Graag ontvangen wij een voorstel voorzien van meerdere data en locaties naar keuze. Zie en kies bij voorkeur uit de maanden juni, juli of augustus (ook in deze zomermaanden trainen wij gewoon door). Vergeet niet de naam van de cursist en de organisatienaam te vermelden. De mail kan gericht worden aan info@BHVsite.nl