EHBO voor wandelaars

Nederland, een prachtig wandelland. Veel wandellaars trekken de schoenen en ervaren een grote belasting voor de voeten na een tiental kilometers. Diverse krachten zorgen ervoor dat huidlagen ten opzichte van elkaar gaan bewegen. Hierdoor kunnen blaren en ontvellingen ontstaan. Ook kan huidconditie, leeftijd, vochthuishouding, schoeisel, onderliggende ziekten, en het weer van invloed zijn om de kans om blaren te ontwikkelen.

Sta jij dit jaar als Eerste Hulpverlener klaar bij de Nijmeegse Vierdaagse, ben je lid van een wandelgroep of verzorg je tijdens de Rotterdamse Marathon? Of heb je interesse om meer te weten te komen over kramp, last van de warmte en blaren tijdens het wandelen? Dan is deze training iets voor jou!

Tijdens de zes uur durende training leer je alles over EHBO bij wandelletsel. Je leert bijvoorbeeld welke verband – en hulpmiddelen bij specifiek wandelletsel kunnen worden gebruikt. Er wordt een passende combinatie gemaakt tussen theorie en praktijk, waar de nadruk zal liggen op hoe het er nu echt aan toe gaat. Je oefent onder andere Eerste Hulp bij kneuzingen en verstuiking, eenvoudige uitwendige wonden en lichte onderkoeling. Geslaagd? Dan ga je naar huis met een certificaat Wandelletsel EHBO Rode Kruis.

BeCare-BHVsite.nl verzorgt deze training alleen incompany, en aan cursisten met een certificaat uitgebreide EHBO Rode Kruis of Diploma Eerste Hulp Oranje Kruis.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV