Waarom een EHBO-cursus volgen bij BHVsite?

Als ondernemer, ouder of werknemer weet u: in de dagelijkse praktijk zit een ongeluk in een klein hoekje. Weet u te hoe te handelen bij calamiteiten? BHVsite verzorgt EHBO-cursussen voor eerste hulp bij ongelukken onder de naam Acute Zorg, volgens de richtlijnen van het landelijk erkende certificeringinstituut NIKTA.

Wij werken met professionele instructeurs die jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan en weten wat spoedeisende zorg inhoudt. BHVsite laat onnodige achtergrondinformatie achterwege en biedt bruikbare oefeningen en tips. U oefent met het gebruik van een oefen-AED, realistische oefenpoppen, en alle noodzakelijke verbandmiddelen. De training wordt indien gewenst ondersteund met een trainingsboek dat theorie en praktijk verenigt. Hand-outs kunnen eventueel dienen als geheugensteun. Na afloop van een EHBO/ Acute Zorg-training op maat en op locatie (of bij ons in Middelharnis, Zeeland, Zaandam) hebben deelnemers voldoende vertrouwen opgedaan om, in het geval van een incident, daadwerkelijk te handelen.

BHVsite biedt daarbij ook cursussen aan die specifiek toegespitst zijn op slachtoffers in de kinderleeftijd, hier wordt geleerd om om te gaan met botbreuken, brandwonden en reanimatie/AED.

Vraag hieronder een offerte aan voor een EHBO cursus of navigeer links in het menu welke cursus bij u past.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV