Certificaten

De overheid heeft de bedrijfshulpverlening in 1994 verplicht gesteld, middels de Arbowet. Dit geldt voor alle bedrijven en instellingen. Collega’s, klanten en bezoekers voelen zich vaak veiliger met gecertificeerde BHV’ers om zich heen. Met een erkend BHV Certificaat bent u in staat eerste hulp te verlenen. Daarbij kan de bhv’er ook een beginnende brand blussen en een pand ontruimen. Al deze taken voert u uit tot de professionele hulpdiensten zoals de brandweer, politie of ambulance aanwezig zijn.

U volgt een BHV cursus om een BHV’er te worden. Daarna volgt u jaarlijks een herhalingscursus, zodat u helemaal up to date bent.

BHVsite.nl certificeert zelfstandig
BHVsite.nl certificeert NIKTA
BHVsite.nl certificeert NIBHV
BHVsite.nl certificeert Oranje Kruis
BHVsite.nl certificeert Rodekruis
Al deze certificaten zijn erkend door de overheid.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV

Laatste nieuws van BHVsite.nl
Dinsdag 24 maart jongstleden hebben wij besloten om (conform het advies van het RIVM) onze cursussen en trainingen vanaf maandag 16 maart tot en met 1 juni niet langer door te laten gaan. BHVsite.NL neemt contact met je op om de cursus te verplaatsen naar een periode na 1 juni 2020. Wij houden je via de webpagina verder op de hoogte.

Het is mogelijk om de cursus kosteloos te verplaatsen en 10% korting op de zomer trainingen BHV.
Iedere deelnemer ontvangt hierbij ook een plezierige attentie voor de zomermaanden.
Volg je een individuele cursus in de periode 15 maart tot en met 1 juni 2020?:
Graag ontvangen wij een voorstel voorzien van meerdere data en locaties naar keuze. Zie en kies bij voorkeur uit de maanden juni, juli of augustus (ook in deze zomermaanden trainen wij gewoon door). Vergeet niet de naam van de cursist en de organisatienaam te vermelden. De mail kan gericht worden aan info@BHVsite.nl