Zet mij in!

BeCare-BHVsite.nl helpt je uit de brand. Op zoek naar een Rijks Gediplomeerd Brandwacht? Het kan voorkomen dat je binnen jouw organisatie knelpunten ondervindt die de brandveiligheid in gevaar brengen. Denk aan het uitvallen van brandmeldinstallaties, het onderhouden van de sprinkler installatie en ander brandgevaarlijk werk.

Om de brandveiligheid in de organisatie optimaal te houden en te voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de overheid, brandweer of verzekeraars kun je een brandwacht in te zetten. Heb je voor een bepaalde tijd de inzet van een brandwacht nodig? Schakel dan met BeCare-BHVsite.nl. Wij garanderen (afhankelijk van de afstand) binnen 3 uur een inzet van brandwachten.

Iedere organisatie is verschillend en vereist een andere aanpak in relatie tot veiligheid. Wij dragen zorg voor de (brand)veiligheid tijdens de uitvoering van werkzaamheden en leveren daarmee een effectieve bijdrage aan het borgen van de continuïteit binnen jouw onderneming. Onze brandwacht heeft als achtergrond vaak een instructeursbevoegdheid en kennis van diverse veiligheidsoplossingen.

Onze brandwachten geven desgewenst advies over aanvullende trainingen of materialen. De brandwachten van BeCare-BHVsite.nl kijken naar het totale plaatje op het gebied van (brand)veiligheid. Niet alleen incidentele werkzaamheden, maar ook alle omgevingsfactoren worden meegenomen in het risicoprofiel.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV