BHV Ploegleider

BHV ploegleider

De cursus ploegleider BHV is bedoeld voor de bedrijfshulpverlener die als coördinator leiding moet geven aan een ploeg bedrijfshulpverleners. Een Ploegleider BHV dient er ook voor te zorgen dat de BHV-ploeg geoefend wordt en blijft en dat de BHV middelen naar behoren worden beheerd en gecontroleerd.

Onderwerpen cursus BHV Ploegleider: Ploegleider BHV van BHVsite.nl
Theorie:
• Organisatie BHV
• Externe hulpdiensten
• Coördineren van hulpverlening
• Verbindingen en communicatie
• Opzetten/begeleiden van oefeningen

Praktijk:
• Inzetoefening
• Verkenningsoefening
• Communicatieoefening
• Ontruimingsoefening

De cursus Opleiding Ploegleider basis duurt 2 hele lesdagen, niet aaneengesloten. In de periode tussen de twee dagen zal de cursist een opdracht dienen uit te werken. Het examen van de cursus Opleiding Ploegleider bestaat uit 20 theorievragen en het maken van een oefening voor een BHV-inzet. Vervolgens beoordeelt de instructeur de gemaakte praktijkinzet waarbij de cursist als ploegleider optreedt.

BHV ploegleider herhaling in 1 daghierin wordt het geleerde herhaalt en worden de laatste arbowet veranderingen door genomen met de deelnemende kandidaten. Hiernaast worden er ook inzetten gedaan met de deelnemers.

BHVsite.nl is MAATWERK

Bedrijfshulpverlening is veiligheid in uw zaak, oftewel een NOODZAAK.

BHV, EHBO, VCA BASIS, VCA VOL EN CODE 95

De feiten

6374

Geslaagde BHV

883

Geslaagde code95

2023

Geslaagde VCA

216

Geslaagde Hoofd BHV

Laatste nieuws van BHVsite.nl
Dinsdag 24 maart jongstleden hebben wij besloten om (conform het advies van het RIVM) onze cursussen en trainingen vanaf maandag 16 maart tot en met 1 juni niet langer door te laten gaan. BHVsite.NL neemt contact met je op om de cursus te verplaatsen naar een periode na 1 juni 2020. Wij houden je via de webpagina verder op de hoogte.

Het is mogelijk om de cursus kosteloos te verplaatsen en 10% korting op de zomer trainingen BHV.
Iedere deelnemer ontvangt hierbij ook een plezierige attentie voor de zomermaanden.
Volg je een individuele cursus in de periode 15 maart tot en met 1 juni 2020?:
Graag ontvangen wij een voorstel voorzien van meerdere data en locaties naar keuze. Zie en kies bij voorkeur uit de maanden juni, juli of augustus (ook in deze zomermaanden trainen wij gewoon door). Vergeet niet de naam van de cursist en de organisatienaam te vermelden. De mail kan gericht worden aan info@BHVsite.nl